Tag "јавна безбедност"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата до италијанската полиција: Чувајте ги корените на идентитетот

Папата Фрањо на 17 јануари 2019 година ги прими во аудиенција претставниците на Инспекторатот за јавна безбедност во Ватикан и ги поттикна да го подигнат погледот понатаму од тешкотиите за

Ватикан Вести

Папата се заблагодари на ватиканските сили за безбедност

Претпознатливо и дискретно е вашето присуство со кое го поддржувате римскиот епископ во неговата пасторална служба – со тие зборови, по повод традиционалната средба