Tag "чудотворен медалјон"

Врати се на почетна
Вести Свет

Со помош на чудотворниот медалјон до олимписко злато

Филипинските католички бискупи и честитаа на Хидилин Дијаз, дигачка на тегови, не само на првиот златен медал за Филипините досега, туку и на сведоштво за нејзината посветеност кон Пресвета Богородица.

Сведоштва

Усаин Болд: Најбрзиот човек на светот и чудотворниот медалјон

Златни медали на три Олимпијади, тоа е Усаин Болд, најбрзиот човек на светот, кој на неговите натпревари носи ланче со чудотворен медалјон. Врвниот спортист исто така јавнo го прави знакот