Tag "христијанско списание"

Врати се на почетна
Македонија

Излезе новиот број „Светлина“

Деновиве излезе од печат новиот број на христијанското списание „Светлина“ за месец јули 2016 година.

Македонија

Излезе новиот број на христијанското списание „Светлина“

Новиот број на христијанското списание „Светлина“ за месец јули 2015 година донесува бројни вести за Црквата од Македонија и светот. Централно место во овој број зазема посланието на Н.В.П. монс.