Tag "Хаифа"

Врати се на почетна
Вести Свет

Најголемата христијанска заедница во Светата Земја доби нов епископ

Монсињор Јусуф Мата (50) на 2 јуни 2019 година е хиротонисан за епископ на Мелкитско источно католичката Црква во Назарет