Tag "Фрањо Комарица"

Врати се на почетна
Вести Свет

Кардинал Пуљиќ: Ако го отстраниме Бог, човекот е во опасност

Додека ни го „перат мозокот“ со заразените и умрените од коронавирусот, никој не ги спомнува убиените неродени деца –  истакна кардинал Пуљиќ во проповедта која ја одржа во Марија Бистрица