Tag "умножување на лебови"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Ангел Господов: Во Евхаристијата секој може да ја доживее Исусовата потполна љубов

Во своето пладневно обраќање за време на молитвата Ангел Господов, кога се слави празникот Пресвето Тело и Крв Христови во Италија, Папата истакна дека Христос со своето тело не само

Ватикан Вести

Ангел Господов: Не можеме мирно да гледаме на гладта во светот

Соберете ги останатите парчиња, за да не се загуби ништо! Што правите дома со храната која преостанува?