Tag "укажување"

Врати се на почетна
духовнитекстови Колумни Размислување Сведоштва Свет

Укажувањето на Пресвета Богородица во Лурд раскажано од света Бернадета

Укажувањето на Пресвета Богородица во Лурд во едно писмо го опишува самата света Бернадет Субирус најстарата ќерка на сиромашниот млинар на следниот начин: „