Tag "тешкотии"

Врати се на почетна
Ватикан

Видео порака на Папата за март: Молитва за семејствата во тешкотии

Објавено е ново видео на папата Фрањо во кое ги поттикнува христијаните да го подржат семејството и воспитувањето на децата. Во кратката видео порака на шпански јазик,