Tag "соживот"

Врати се на почетна
Вести Македонија

АПЕЛ ОД ЦРКВИТЕ И ВЕРСКИТЕ ЗАЕДНИЦИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Црквите и верските заедници во Република Македонија, застапени во Уставот, со должно внимание ги следат

Ватикан

Кардиналот Паролин ја заврши посетата на азискиот континент

Со посетата на Сингапур, Ватиканскиот државен секретар, кардиналот Пјетро Паролин ја заврши посетата на азискиот континент.