Tag "соблазна"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Соблазната го ранува срцето и ја уништува надежта

Соблазните рануваат и ја убиваат надежта и соништата – за тоа зборуваше папата Фрањо за време на светата Литургија во домот Света Марта, на 13 ноември 2017 година.

Ватикан Вести

Папата: Соблазната убива

Со двоен живот не смеат да се соблазнуваат „малите“, затоа што соблазната уништува