Tag "Сантијаго де Марија во Салвадор"

Врати се на почетна
Вести Свет

Убиен свештеник на Велики Четврток

Правдата мора да се задоволи наспроти таквото светогрдие бара бискупијата Сантијаго де Мариjа во Салвадор, по убиството на свештеникот Валтер Осмир Васкез кое се случи на Велики Четврток.