Tag "рози"

Врати се на почетна
Ватикан

Дали света Тереза на Детето Исус му испрати рози на папата Фрањо во Мексико?

Кога папата Фрањо ненадејно застана пред клаузурниот манастир во неделата утрото, тој доби подарок од сестрите кои живеат таму: голем букет од бели рози.