Tag "психотерапija Кјара д Урбано."

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Заедиштвото помага и пред стравот од зараза

Размислувањето на психотерапет Кјара Д’Урбано за молитвата на папата Фрањо на светата Литургија во домот Света Марта за оние кои се премногу исплашени од коронавирусот и не успеаваат да реагират.