Tag "проекција"

Врати се на почетна
Македонија

Бискупот Стојанов присуствуваше на проекцијата на документарниот филм за браќата Кирил и Методиј

На 7 март 2016 година Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија монс. д-р Киро Стојанов во Кинотека на Македонија во Скопје присуствуваше

Ватикан

(Видео) Проекција на ѕидот на базиликата Свети Петар

Проектот наречен „Fiat Lux“ поставен е во соработка со Групата на Светската банка и неколку невладини и хуманитарни организации со цел да се раскаже „визуелна приказна