Tag "пријатели"

Врати се на почетна
Колумни Размислување Свет

Дали мора да прекинам со фејсбукот?

„Не можам да верувам дека сѐ уште ни ме одговорила на мојот блог ставен на нејзиниот ѕид. Поминаа три часа, а знам дека беше на фејсбук. Сигурно ме игнорира!

Македонија Размислување

Пет работи за кои луѓето на умирање најмногу жалат

На смртната постела – соочени со свршетокот на својот живот – луѓето можат објективно да го видат својот живот. Многу од нив жалат за начинот на кој тие живееле…