Tag "Преспа Форум 2022"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Првиот ватикански дипломат во посета на Македонија

Од 16 до 19 јуни, секретарот за односи со државите на Ватикан, монс. Галагер ќе ја посети Македонија каде ќе учествува на Преспа Форумот 2022 за иднината на Балканот. Предвидено