Tag "Пресвета Богородица Лурдска"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Најава: Епископот Стојанов во Струмица ќе служи света архиерејска Литургија по повод Светскиот ден на болни

Епископот Стојанов во Струмичката катедрала ќе служи света Литургија по повод Светскиот ден на болните, а од 10 до 12 февруари во парохијата ќе се моли тродневница во чест на

Ватикан Вести

Болниот човек може да биде повеќе соединет со Бог

Во денешното Евангелие свети Марко ни прикажува како Исус ги лекува болните од сите видови – рече папата Фрањо пред молитвата Ангел Господов, на 11 февруари 2018 година, на плоштадот