Tag "Препса форум"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Монсињор Ваховски учествува на Преспа форум за дијалог

Во четврток 15 јуни 2023 година во хотел „Дрим“ во Струга започна третото издание на Преспа форумот за дијалог насловен „Проширено европско семејство до 2030: (не)возможна мисија?” Форумот е во