Tag "Предворје на народите"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Сакам да одам во Украина, го чекам вистинскиот момент за тоа

Папата Фрањо во Ватикан се сретна со околу 160 девојчиња и момчиња, учесници на „Детскиот воз“, кој во рамки на иницијативата „Предворје на народите“ го организира Папскиот совет за култура.