Tag "Прв петок"

Врати се на почетна
Македонија

Свештеник и лекар заедно служејќи им на старите и болните

Секој прв петок во месецот скопскиот парох дон Давор Топиќ заедно со с. Наталија Стојанова – евхаристинка, се во посета на старите и болните од скопската катедрална парохија.

Свет

Пресвето Срце Исусово

 Месец јуни е посветен на Пресветото Срце Исусово, затоа Католици.мк ви пренесува дел од објавите на сестра Маргарета Марија Алакок, која е избрана