Tag "празник Света Марија Богородица"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папа: Секое насилство врз жените е чин на хулење против Бога

На празникот на Света Марија Богородица и на 53. Светски ден на мирот папата Фрањо ги поттикна верниците да ја погледнат Дева Марија; таа е светлина која го покажува патот