Tag "празник Марија Богордица"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата: Доброто секогаш победува

Доброто секогаш победува дури и ако на момент може да изгледа послабо или сокриено – рече папата Фрањо на славењето на првата Вечерна за празникот Марија Богородица