Tag "починати свештеници"

Врати се на почетна
Вести Свет

Повеќе од 70 свештеници починале од коронавирусот во Шпанија

Генералниот секретар на Шпанската бискупската конференција помошниот бискуп Луис Аргуело на прес конференцијата во Мадрид го објави бројот на починати духовници врз основа на информации од одредени дијацези во земјата,