Tag "ПОУ Иднина"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов го посети ПОУ „Иднина“ Скопје

На 04 мај 2017 година Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија, монс. д-р Киро Стојанов

Македонија

Хуманитарна акција во ПОУ „Иднина“ во чест на Мајка Тереза

На 10 септември 2016 година во рамките на Татковинската прослава „Денови на света Мајка Тереза“ се одржа фризерска хуманитарна акција во Посебното основно училиште „Иднина“ во Скопје.