Tag "постојан набудувач на Светиот Престол"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Светиот Престол поттикнува на рамноправност на жените и мажите во медиумите

Почитување и рамноправно учествување на мажите и жените во медиумите е еден од начините за остварување на мир и солидарност, смета монс. Јануш Урбанчик, постојан набудувач на Светиот Престол во