Tag "посредничка молитва"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Царице небесна: Да му ги принесеме на Бога страдањата на светот

Да се сака без интерес и да се моли за надежите и страдањата на човештвото. Ова се поуките што ги истакна папата Фрањо во своето пладневна обраќање пред молитвата Царице

Ватикан Вести

Генерална аудиенција: Кога молиме ние сме во согласност со Божјото милосрдие

На катехезата за време на Генералната аудиенција во среда 16 декември 2020 година папата Фрањо зборуваше за посредничката молитва. Катехезата ја пренесуваме во целост.