Tag "посеветување"

Врати се на почетна
Колумни Размислување Свет

Посветување на Бог преку работата во секојдневието

Денешните луѓе живеат прилично брз и стресен живот и времето кое што можеме да го посветиме на себе и на своите најближни во вистинската смисла стана скапоцено.