Tag "пораки"

Врати се на почетна
Вера Духовност

Инспиративни пораки од Мајка Тереза

Мудрите мисли и зборови на оваа посебна женa, родена во Скопје, денес се поважни од било кога.

духовнитекстови Размислување Свет

Престани да се грижиш што другите мислат за тебе…

Колку е страшно кога луѓето не го бараат Бог, а потоа се прашуваат зошто светот оди кон пеколот!