Tag "порака Светски молитвен ден за звања"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Порака на Папата за Светскиот молитвен ден за звања: Сеење надеж

Во својата порака за Светскиот молитвен ден за звања, папата Фрањо им се обраќа на поединци и заедници, охрабрувајќи ги да „излезат од рамнодушност“ и да бидат „ходочесници на надежта“.