Tag "Пониква"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Маријаполи 2022

Од 1 до 3 јули 2022 година на Пониква се одржа годишнaта летна средба, т.н. Маријаполи, во организација на Марииното Дело или Движењето на Фоколарите, со тема „На пат кон

Вести Македонија

Маријаполи на Пониква

Во сабота на 2 јули на Пониква, Движењето на Фоколарите или Марииното Дело организира годишна летна средба, т.н. Мариjаполи, со мото „На пат кон Бога, сите заедно“. Програмата вклучува духовна