Tag "помошен епископ"

Врати се на почетна
Вести Свет

Монсињор Ќуриќ именуван за Ѓаковско- осиечки помошен бискуп

Секретарот на Апостолската нунцијатура во Загреб монс. Јануш Блаховијак во име на апостолскиот нунциј во Република Хрватска монс, Џузепе Пинто на 11 март 2019 година во Ѓаково ја објави одлуката