Tag "полицаец"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Полицаец посвои девојче за коe се погрижи на должност

Кога полицискиот службеник Брајан Зак отишол на работа тој март 2018 година не можел ниту да сонува дека всушност ќе го промени животот на едно девојче…

Вера Семејство

Како е да се биде жена на полицаец?

Никој од нас не знае на што точно се согласува со венчавањето. Кажи ДА и прифати ги незамисливите таги, но и неизмерните радости.