Tag "поликлиниката Гемели"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Благодарност на Папата до поликлиниката „Гемели“: Братската и семејната атмосфера ми помогна да се опоравам

Во писмото до професорот Марко Елефанти, претседателот на Фондацијата што ја води поликлиниката, папата Фрањо се заблагодари на болничкиот персонал за грижата и вниманието што му го пружија за време