Tag "Подари љубов"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Младите од парохијата Свети Иван Крстител – Струмица во посета на центарот Мајка Тереза – Гевгелија

Во пресрет на празник Рождество Христово младите од парохијата „ Раѓање на свети Иван Крстител“ – Струмица во петок 5 јануари 2019 го посетија Центарот „Мајка Тереза“ – Гевгелија. Заедничката

Македонија

Струмица: Започна акцијата „Подари љубов“

На 6 декември 2015 година во парохијата Свети Иван Крстител – Струмица започна овогодинешната акција „Подари љубов“, организирана од Заедницата на семејствата при парохијата.