Tag "Планирано родителство"

Врати се на почетна
Свет

Срцето од абортирано дете чукаше, а мојата колешка рече: Добро ќе го искористиме овој фетус

Од САД пристигна уште едно застрашувачко сведоштво за работата на најголемата американска организација за репродуктивно здравје

Свет

(Видео) Шефицата на најголемата организација за абортус снимена како продава делови од телата на абортираните деца

Дебора Нукатола, жената која управува со медицинскиот оддел на Planned Parenthood (Планирано Родителство),