Tag "пијаристи"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Порака на Папата до пијаристите

Во пораката по повод виртуелниот семинар кој овие денови го одржува Редот на сиромашните монашки клерици од Мајка Божја за црковните училишта, папата Фрањо истакна дека е голем нивниот придонес

Ватикан Вести

Папата до пијаристите за потребата од евангелизациска педагогија

Продолжете го своето делување со ентузијазам, посветеност и надеж за слава Божја и корист