Tag "Питер Турксон"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата именува монахиња за втор човек во Дикастеријата за целосен човечки развој

Папата Фрањо ја именува италијанската монахиња и економист сестра Алесандра Смерили (46) за секретарка и со тоа второ лице на Ватиканската дикастија за целосен човечки развој, објави на 26 август