Tag "Питер Ердо"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Каква Црква сака Папата?

  Црква „секогаш во излегување“, радосна навестителка на Евангелието на милосрдие и сведок на надежта, посакува Светиот Отец во пораката до кардинал Питер Ердо претседател на Советот на европските епископски