Tag "Петрополис"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Сочувство на Папата за жртвите на одроните во Бразил

Во телеграмата потпишана од државниот секретар кардинал Пиетро Паролин, Папата ја изразува својата близина и ги вети своите молитви за жртвите и исчезнатите во обилните дождови што ја погодија планинската