Tag "Пекинг"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Кардинал Зупи во Кина: Соработка за мир и обезбедување на храна

Папата Фрањо го испрати Кардинал Зупи во мировна мисија која започна во Украина, а продолжи во Русија и САД, беше примен во Министерството за надворешни работи на Народна Република Кина