Tag "Паљурци Мајка Божја Утешителка"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Духовна средба во Дојран

Од 31 март до 2 април 2023 година се одржа годишната Духовна средба, која традиционално го носи името Vacanzina – за Југоисточна Европа, во организација на Comunione e Liberazione (Заедништво