Tag "патер Хуан Антонио Гуереро Алвес"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Патер Гуереро префект на Секретаријатот за економија: Светиот Престол ги намалува трошоците, но не и посланието

Интервју со исусовецот патер Хуан Антонио Гуереро Алвес префект на Секретаријатот за економија на Светиот Престол го објаснува буџетот за 2021 година: „Планираните трошоци се најниски во поновата историја, но