Tag "патер Раниеро Канталамеса"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Исус Христос е жив Бог

Во третата проповед за божиќниот пост, патер Раниеро Канталамеса проповедник на Папскиот дом, се фокисираше на личноста Исус Христос Кој не само што го покажа живиот Бог, туку Он самиот

Ватикан Вести

Дали Христос е центарот и на мојот живот?

Секој Божиќ, па и овогодинешниот би можел да биде вистински Божиќ за нашиот живот