Tag "Пасија"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Џим Кавиезел: „Бидете свети“

Обраќајќи им се на група ученици во Чикаго актерот Џим Кавиезел полека рече: „Името Савао значи голем. Името Павле значи мал“ Џим Кавиезел ревен христијанин и актер кој ја играше

Сведоштва Свет

Марија од Пасија“: Ја играв мајката која страда заради болката на синот и истовремено простува, а тоа не е лесно

Актерката Маја Моргенштерн од Романија која ја одигра Марија во филмот „Пасија“ на Мел Гибсон, за полските медиуми