Tag "пархија „Раѓање на свети Иван Крстител“ – Струмуица"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Директорот на Радио Марија оствари средба со претставници на „Црква во неволја“

Во вторник 20 јуни 2023 година година, директорот на Радио Марија и парох во парохијата „Раѓање на Свети Иван Крстител“ – Струмица  о. Гоце Костов во посета ги прими г-ѓа