Tag "парохија свети Иван Крстиел – Струмица"

Врати се на почетна
Македонија

Струмица: Крстен пат за деца на отворено

Патеката под Спомен костурницата во Струмица до Крстот над градот, беше местото каде во недела 22 март 2015 година верниците од парохијата Свети Иван Крстител Струмица молеа Крстен пат.