Tag "парична помош"

Врати се на почетна
Свет

Парохија помага со парична помош на семејства со повеќе деца

Малата парохија во Тоскана во местото Стагија покажа големо срце. На иницијатива на парохот дон Стефано Бимби, парохијата ќе обезбеди парична помош од две илјади евра за трето и секое