Tag "парабола за лозарите"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Ангел Господов: Нека Марија ни помогне да ја направиме благодарноста светлина што извира од нашите срца

Во својата неделна молитва Ангел Господов, папата Фрањо размислуваше за параболата за лозјето и лозарите