Tag "Папски совет за семејство"

Врати се на почетна
Ватикан

Да се одговори на „идеолошката колонизација“

Папскиот совет за семејство ѝ посака голем успех на манифестацијата за заштита на децата против родовата идеологија, која ќе се одржи на 20 јуни, во на Плоштадот Свети Иван Латерански

Ватикан

Молитвено бдение за 20 години од енцикликата Evangelium vitae

Папскиот совет за семејство организира меѓународна прослава на 20 годишнината од енциликата на свети Иван Павле II „Evangelium vitae“.