Tag "Папскиот совет за законодавни текстови"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата ги прими членовите на Папскиот совет за законодавни текстови

Во петокот на 21 февруари 2020 година, папата Фрањо ги прими членовите на Папскиот совет за законодавни текстови.